DERHALVE BIEDT U DE VOLGENDE DIENSTEN AAN:
 
Advies, opstellen en controleren van juridische stukken

Advisering is belangrijk deel van mijn werkzaamheden. Het voorkomen van problemen is vele malen effectiever en efficiƫnter dan de gang naar de rechter. Mijn adviezen zijn helder, oplossingsgericht en resultaatgericht. Daarnaast kunt u bij Derhalve uw juridische correspondentie en overeenkomsten laten opstellen en laten controleren.

Procederen
Niettemin is de gang naar de rechter soms onvermijdelijk. Derhalve heeft ruime ervaring op het gebied van alle voorkomende procedures binnen de specialisaties.

Second opinion
Indien uw zaak wordt behartigd door een advocaat kunt u bij mij een tweede advies inwinnen. De belangen voor u kunnen immers groot zijn, een second opinion is dan aanbevolen.

Lezingen en workshops
Mijn kennis in de verschillende vakgebieden deel ik graag met u in de vorm van lezingen, cursussen en workshops. Het is altijd mogelijk om een lezing of workshop op maat te krijgen.

Incasso
Derhalve biedt u als ondernemer een financieel risicoloos incassosysteem op basis van no cure no pay. U bespaart al gauw honderden euro's. Overtuig u zelf op de incassopagina.

Derhalve: deskundig | oplossingen | persoonlijk